לןגן

פאזואלוס

מאת: ליזה כהן, פורסם: 14/12/2018 | 22:47
פאזואלוס

תקציר המתכון: עוגיית ספירלה מטוגנת קלילה וטעימה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש ואם הבצק יבש אז להוסיף מעט שמן ואם הבצק דביק אז להוסיף קצת קמח. צריך להתקבל בצק נוח וגמיש. אחרי לישה, ללטף את הבצק עם שמן. לתת לנוח ולרדד ולחתוך לרצועות. אני העברתי את הבצק במכונת פסטה. טיגנתי רצועות בצורת ספירלה. יש סרטונים באתר הפרטי שלי