לןגן

קציצות אבו חצירא

מאת: זהר מנדל, פורסם: 14/12/2018 | 19:59
קציצות אבו חצירא

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים בפומפיה בצל, תפוח אדמה וקישוא, סוחטים את הנוזלים

  2. חותכים את הלחם על קרש חיתוך ומוסיפים לקערת הירקות, מוסיפים את הבשר, האורז והתבלינים

  3. טועמים, מתקנים טעמים ונותנים לעיסה לעמוד רבע שעה במקרר

  4. מכינים קציצות, טובלים בביצה ומגלגלים בסולת

  5. מטגנים את הקציצות בשמן חם משני הצדדים

  6. בסיר רחב ושטוח שמים שמן ותבלינים, מטגנים קלות ומוסיפים ליטר מים (לפחות),

  7. כך שהקציצות יהיו לגמרי בתוך הנוזל.

  8. מכניסים את הקציצות לסיר ומבשלים כשעה

  9. בתאבון