לןגן

מטבוחה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 14/12/2018 | 19:16
מטבוחה

תקציר המתכון: אחלה מטבוחה חריפה וטעימה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הפלפלים ומקלפים אותם

  2. עושים חיתוך בצורת איקס בעגבניה ושמים אותה בסיר עם מים רותחים מוציאים ומקלפים ולאחר מכן חותכים את העגבניות

  3. מועכים את השום

  4. שמים בסיר שמן, מוסיפים את העגבניות ומטגנים.

  5. כהעגבניות רותחות מוסיפים את השום והפלפלים ומתבלים, מבשלים כמה שיותר על אש נמוכה (בערך שעתיים)

  6. בתאבון