לןגן

עוגת תפוזים קוקוס סולת משובחת

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 13/12/2018 | 19:34

תקציר המתכון: העתקתי מאריאלה גולדמן שהעתיקה ציפית רגב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מכינים סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים החלבונים מקציפים עם הסוכר.

  2. מערבבים חלמונים+שמן+התפוזים+גרידת תפוז/לימון.

  3. מוסיפים את המוצרים היבשים ובסוף את קצף החלבונים.

  4. אופים בחום 160 מעלות- תוכנית אפייה רגילה למשך 30 או 40 דקות.

  5. בינתיים מרתיחים את חומרי מי הסוכר ומוזגים על העוגה לאחר שהתקררו