כרוב כבוש ביתי
מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 13/12/2018 | 18:26
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לכרוב צהוב
-
1/2 כרוב לבן
-
2 גזרים
-
2 עלי דפנה
-
3 שיני שום כתושים
-
1 כף סוכר
-
2 כפות מלח גס
-
1/3 כוס חומץ
-
1/4 כפית כורכום
-
2 כוסות מים רותחים
לכרוב סגול
-
1/2 כרוב לבן
-
1 סלק בינוני
-
2 עלי דפנה
-
1 כף סוכר
-
2 כפות מלח גס
-
3 שיני שום כתושים
-
1/2 כפית צ'ילי חריף גרוס
-
1/3 כוס חומץ
-
2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
-
את הכרוב לפרוס בעובי 1 ס"מ את הגזר והסלק למקלונים עבים
-
בשני קערות ניפרדות לשים את המרכיבים ואז להוסיף מים רותחים לערבב לשים צלחת שיהיה משקל (כמו לחץ) מניחים על השיש כ 10 שעות ולאחר מכן להעביר לקופסאות ולשים המקרר מוכן לאכילה לאחר יממה.
-
* כוס מדידה של 200 מי"ל