לןגן

כרוב כבוש ביתי

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 13/12/2018 | 18:26
כרוב כבוש ביתי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לכרוב צהוב

לכרוב סגול

אופן הכנה

  1. את הכרוב לפרוס בעובי 1 ס"מ את הגזר והסלק למקלונים עבים

  2. בשני קערות ניפרדות לשים את המרכיבים ואז להוסיף מים רותחים לערבב לשים צלחת שיהיה משקל (כמו לחץ) מניחים על השיש כ 10 שעות ולאחר מכן להעביר לקופסאות ולשים המקרר מוכן לאכילה לאחר יממה.

  3. * כוס מדידה של 200 מי"ל