לןגן

אורז עגול עם חלב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/12/2018 | 13:08
אורז עגול עם חלב

תקציר המתכון: מאכל נוסטלגי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נרתיח בסיר קטן את המים עם המלח עד לביעבוע

  2. נוסיף את האורז והחמאה

  3. נערבב ונמניך להבה נמוכה ,נבשל במכסה סגור עד שטועמים שהאורז רך אפילו שיש עדיין נוזלים

  4. ברגע שהאורז רך ,נוסיף את הסוכר והחלב

  5. נרתיח במכסה פתוח ונערבב תוך כדי עד לביעבוע והמסת הסוכר.

  6. הערה : האורז עגול דביק לכן הוא הכי מתאים למאכל הזה למרות שניתן להכין בכל סוגי האורז !!

  7. ניתן לפזר מעט קינמון ,צימוקים בזמן המזיגה.

  8. ניתן להפחית בסוכר למי שלא אוהב מתוק ,באהבה אילנית בניזרי