לןגן

קציצות עוף עם פסטה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 13/12/2018 | 08:14
קציצות עוף עם פסטה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

לקציצות

אופן הכנה

  1. רוטב עגבניות:

  2. מטגנת בשמן קנולה בצל 1 גדול

  3. מוסיפה גמבה 1 אדומה קצוצה

  4. 5 שיני שום כתושות

  5. 2 עגבניות טריות מרוסקות בפומפיה

  6. 2 מיכלי רסק עגבניות (260 גרם כל אחת)

  7. שפריץ של קטשופ

  8. תיבול: מלח, פלפל, סוכר, מרק עוף.

  9. הקציצות:

  10. חצי קילו עוף טחון

  11. 2 שיני שום כתושות

  12. רבע צרור כוסברה קצוצה

  13. 1 ביצה

  14. פרורי לחם

  15. כף רוטב צ'ילי מתוק

  16. תיבול: מלח, פלפל, כמון, כורכום, בהרט, פפריקה מתוקה, גריל עוף, אבקת מרק בצל.

  17. אחרי שהרוטב עגבניות מוכן להוסיף מים רותחים בערך ליטר, לתת רתיחה ולהנמיך.

  18. להוסיף את כדורי הקציצות, לערבב ולכסות ל-10 דקות. לטעום ולתקן תיבול אם צריך. לאחר מכן להוסיף קופסאת פסטה ברילה איזה שאוהבים לערבב ולהשאיר את הסיר פתוח.

  19. לערבב מידי פעם עד שמוכן.