קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
רוטב עגבניות:
מטגנת בשמן קנולה בצל 1 גדול
מוסיפה גמבה 1 אדומה קצוצה
5 שיני שום כתושות
2 עגבניות טריות מרוסקות בפומפיה
2 מיכלי רסק עגבניות (260 גרם כל אחת)
שפריץ של קטשופ
תיבול: מלח, פלפל, סוכר, מרק עוף.
הקציצות:
חצי קילו עוף טחון
2 שיני שום כתושות
רבע צרור כוסברה קצוצה
1 ביצה
פרורי לחם
כף רוטב צ'ילי מתוק
תיבול: מלח, פלפל, כמון, כורכום, בהרט, פפריקה מתוקה, גריל עוף, אבקת מרק בצל.
אחרי שהרוטב עגבניות מוכן להוסיף מים רותחים בערך ליטר, לתת רתיחה ולהנמיך.
להוסיף את כדורי הקציצות, לערבב ולכסות ל-10 דקות. לטעום ולתקן תיבול אם צריך. לאחר מכן להוסיף קופסאת פסטה ברילה איזה שאוהבים לערבב ולהשאיר את הסיר פתוח.
לערבב מידי פעם עד שמוכן.