תקציר המתכון: ניחוח הבלקן
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחצות לחצי את החצילים. לטגן קלות. לרוקן את הפנים ולהשאיר "סירה". במקביל לאדות בצל בינוני ובשר טחון. לערבב תוכן החציל המטוגן עם הבשר טחון מאודה, לתבל במלח ולפלפל (וזהו) ולהחזיר אל תוך החציל. אחרי שיש לנו סירות ממולאות. מטגנת בסיר שטוח בצל ולתוכו שופכת חצי קופסת רסק עגבניות של חברת mutti. מוסיפה חצי כוס מים. מלח ופלפל שחור. מניחה את החציל הממולא בסיר בעדינות. ושופכת עם כף קצת מהרוטב אל החציל. אש קטנה. כחצי שעה. מעדן החיים