תקציר המתכון: מנה טעימה ועדינה
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מגרדת ברפרוף את הקליפה החיצונית של הקישוא. מרוקנת את פנים הקישוא. מטגנת קלות את הקישוא המרוקן. מניחה בצד. באותו השמן מטגנת בצל + תוכן הקישוא. מוציאה חצי מזה ומערבבת עם בשר טחון (חי) מוסיפה לבשר גם ראס אל חנות ומלח וממלאה את הקישוא. למחבת עם תוכן הקישוא (חצי ממנו) - מוסיפה חצי קופסת רסק עגבניות mutti וחצי כוס מים. ומניחה את הקישואים הממולאים. הקציצה באמצע - נשאר לי קצת מהמילוי, הספיק לקציצה אחת - אז שמתי במרכז התבשיל