לןגן

בייגל אמריקאי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 11/12/2018 | 15:43
בייגל אמריקאי

תקציר המתכון: מתכון מקורי מדהים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק לבייגל

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק נוח וגמיש. להתפיח עד הכפלת נפח.

  2. לחלק ל-20 יחידות לכדור ונועצים אצבע ליצירת חור באמצע. אני רידדתי וקרצתי עם קורצן של דונאטס.

  3. לאחר תפיחה טובלים במי קרמל רותחים.

  4. עושים זאת בזהירות.

  5. שמים בתבנית אפייה.

  6. מורחים ביצה וקצת שומשום ואופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.