לןגן

בולונז

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 11/12/2018 | 11:37
בולונז

תקציר המתכון: ארוחת צהריים שאוהבים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל סיר מים עם כפית מלח

  2. להביא לרתיחה

  3. לשים במים הרותחים את הפסטה ולבשל עד לריכוך

  4. להעביר למסננת.

  5. שלב 2

  6. במחבת לשים 4 כפות שמן

  7. ולטגן בצל חתוך לקוביות עד להזהבה

  8. להוסיף את הבשר ובעזרת מזלג למעוך את הבשר לפירורים

  9. להוסיף מרק עוף פלפל שחור ואת הכוסברה הקצוצה לערבב עד שהבשר מקבל צבע אפור.

  10. לעבור לרוטב

  11. לטגן בצל חתוך לקוביות עם 3 כפות שמן עד להזהבה להוסיף פלפל ירוק חתוך דק(מי שרוצה פיקנטי לא חובה) להוסיף את השום ואת העגבניה לערבב ואז להוסיף את הרסק והתבלינים ולהוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה להוסיף לרוטב את הפסטה ואת הבשר ולערבב עד לרתיחה

  12. לכבות ולהגיש

  13. אחלה ארוחת צהריים טעימה

  14. באהבה מרי שרעבי❤