קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לחתוך את החצילים לאורך לטגן ולקרר
לבשר:
לטגן בצל , להוסיף את הבשר עד שמשנה צבע
לתבל במלח, פלפל וכמון ולכבות את האש
שמתקרר להוסיף פירורי לחם וביצה 1
לרוטב:
לשים שמן זית בסיר
לגרד את העגבניות ולחתוך את השום
לחתוך פלפל חריף קצוץ ולבשל את זה 4-5 דק
ולהוסיף מעט סוכר, פפריקה, מלח, פלפל שחור,רסק עגבניות וחצי כוס מים רותחים
לבשל את הרוטב בערך חצי שעה על להבה נמוכה
למלא את החציל בבשר ולסדר בתבנית.