לןגן

תפוח מסוכר

מאת: ליזה כהן, פורסם: 11/12/2018 | 09:18
תפוח מסוכר

תקציר המתכון: שלגייה ב"הקשב"

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קצת מורכב לי לכתוב מתכון מדוייק אבל אנסה להסביר... למרות שאני מניחה שבטח יש מתכונים ברשת.

  2. אני מכינה קרמל מסוכר ומים ומוסיפה גלוקוזה. צובעת בצבע אדום. ועושה את מה שנקרא "מבחן הצלחת הקרה" או "גולה" כדי לבדוק שנוצרת סוכריה. טובלת תפוח שטוף היטב כדי שלא יהיה בו ציפוי שעווה. כמובן ששמה מקלון (אני בדרך כלל שמה צ'ופ סטיק) ומניחה על משטח משומן עם שמן. מתכון כזה צריך לנסות פעם אחת ולהבין תוך כדי עשייה. בהצלחה