לןגן

חיתוכיות ריבה מעלפות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 11/12/2018 | 09:01
חיתוכיות ריבה מעלפות

תקציר המתכון: בהשראת א. דבורי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים מלבד הריבה במיקסר עם וו לישה,מפעילים למס׳ דקות לבצק רך ושמנוני,לוקחים שליש מהכמות ושמים במקפיא ל-15 דקות.

  2. 2/3 משטחים בתבנית מרובעת או מלבנית(30/30)

  3. עושים חורים בתחתית בעזרת מזלג ואופים כ 15 דק 180 מעלות.

  4. מוציאים ומורחים למעלה את כל הריבה ומעל מגרדים את הבצק הקפוא לפירורים מפזרים עד כיסוי כל הריבה.

  5. אופים 180 מעלות 30 דקות