לןגן

קלתיות שומשום במילוי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 11/12/2018 | 08:49
קלתיות שומשום במילוי

תקציר המתכון: ממלאים בריבה או באגוזים. תענוג

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקלתיות

לריבה

אופן הכנה

  1. קלתיות:

  2. לשה את חומרי הבצק.

  3. מנוחה קלה.

  4. מרפדת תבניות לקלתית.

  5. אופה בחום בינוני עד שמשחים מעט.

  6. טובלת ב"דבש עוגיות"

  7. ריבה למילוי:

  8. מרתיחה צימוקים ושמה סוכר ומיץ לימון קצת לפני שמוכן ומתקרמל אני מוסיפה אגוזים.

  9. הרכבת הקינוח:

  10. שמה כף של ריבה בתוך הקלתית. מסדרת שייראו גם אגוזים. מאחסנת בכלי סגור. אפשר במקרר.