לןגן

מרנגים פרח

מאת: ליזה כהן, פורסם: 11/12/2018 | 08:09
מרנגים פרח

תקציר המתכון: חגיגי ומרשים. ניתן להקפאה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממת חלבונים עם הסוכר, על באן מרי, עד שהסוכר נמס. משם מעבירה להקצפה עד שנוצר קצף יציב. מזליפה את הקצף ואופה ב-100 מעלות עד שהמרנג האפוי נפרד מדף האפייה.

  2. קרם מסקרפונה: קופסת מסקרפונה מקציפה (עושה לה פתיחה במיקסר) מוסיפה שתי כפות אבקת סוכר ואז מכניסה שמנת מתוקה ומקציפה בזהירות.

  3. להגשה: להניח מרנג אפוי ועליו קרם מסקרפונה ומעליו מגוון פירות או פירות יער, אגוזים או מה שבא להגברת השחיתות הזו.

  4. זה טעים ושווה השקעה.