תקציר המתכון: חגיגי ומרשים. ניתן להקפאה
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מחממת חלבונים עם הסוכר, על באן מרי, עד שהסוכר נמס. משם מעבירה להקצפה עד שנוצר קצף יציב. מזליפה את הקצף ואופה ב-100 מעלות עד שהמרנג האפוי נפרד מדף האפייה.
קרם מסקרפונה: קופסת מסקרפונה מקציפה (עושה לה פתיחה במיקסר) מוסיפה שתי כפות אבקת סוכר ואז מכניסה שמנת מתוקה ומקציפה בזהירות.
להגשה: להניח מרנג אפוי ועליו קרם מסקרפונה ומעליו מגוון פירות או פירות יער, אגוזים או מה שבא להגברת השחיתות הזו.
זה טעים ושווה השקעה.