לןגן

חטיף תמרים ואגוזים

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 22:26
חטיף תמרים ואגוזים

תקציר המתכון: כעוגיה טבעונית וגם כחטיף אנרגיה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים בקלחת את התמרים עם הסוכר והמים והקינמון ווניל למי שרוצה. על אש קטנה מאוד להמסה של כל החומרים ויצירת צמיגיות. צריך סבלנות כדי שלא ייחרך. אפשר גם במיקרו בפולסים של 5 דקות כל פעם ולבדוק.

  2. לאחר מכן להכניס את כל הפיצוחים ולערבב.

  3. לפתוח יריעה של ניילון נצמד ולחלק את הכמות ל- 4 חלקים. לגלגל את יריעת הניילון לגלילה. להניח טיפה להתקרר. על משטח לפזר שומשום ולגלגל את הגלילות בשומשום. לשמור במקרר ולפרוס לפרוסות. יוצאת כמות יפה ונשמרת לאורך זמן (למי שמאופק חח). אני מציעה לפרוס מראש ולאטום בקופסה במקרר.