לןגן

פצפוצי אורז, חמאת בוטנים ושוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 28/06/2015 | 20:46
פצפוצי אורז, חמאת בוטנים ושוקולד

תקציר המתכון: חמאת בוטנים ושוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס

למלית

ציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה פצפוצי אורז עם אגוזים, במיקרו גל מחממים ממרח בוטנים ודבש, מערבבים טוב, מוסיפים לקערת הפצפוצים ומערבבים, מסדרים בכל תבנית 24 מהדקים טוב את הפצפוצים, במיקרו מחממים שוקולד לבן, חמאת בוטנים, מערבבים טוב עד לקבלת תערובת חלקה, שופכים על הפצפוצים, מכניסים למקרר לשעה, ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים טוב ושופכים על העוגה, מחזירים למקרר עד להגשה..