לןגן

קציצות מפרום

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 16:08
קציצות מפרום

תקציר המתכון: טעים ומשביע. אפשר להכין עד שלב הטיגון ולהקפיא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבלילה

אופן הכנה

  1. תפוחי אדמה חותכת ל"כיסים". להשרות במים עם מלח. בערך שעה. מתרככים.

  2. בשר טחון עם פטרוזיליה ובהרת ופפריקה. מגרדת לתוך הבשר טחון גם תפוח אדמה אחד ובצל אחד. מלח כמובן וכף רסק עגבניות. ממלאה את הכיסים בבשר.

  3. בלילה: קמח, כף רסק עגבניות. מלח. פפריקה וביצים כמה שנכנס עד ליצירת בלילה נוחה לטבילה. טובלת ומטגנת.

  4. רוטב: מטגנת בצל, אחכ שמה פפריקה. בהרת. פלפל שחור. 3 כפות רסק עגבניות, מרק עוף ומלח. שמה אפונה עדינה. לפעמים מוסיפה גם גזר. מים עד שלושת רבעי סיר. המים מתחממים ואז מניחה את המפרום אחד אחד בסיר. רתיחה ומנמיכה על אש קטנה.