לןגן

צ'רשי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 15:51
צ'רשי

תקציר המתכון: מחית דלעת בגוון טריפולטאי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הרתחתי במים, דלעת וגזר קלופים. (לעיתים מכינה רק עם דלעת - תלוי כמה יש לי) לאחר ריכוך, מסננת מהמים, מועכת עם מזלג, כותשת שום, פלפל ירוק חריף (לא חייב), פפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור, שמן (סיבוב שמן).

  2. *במקרה הזה הרתחתי במי האידוי של הקוסקוס