לןגן

רייפאת די מאמא

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 14:55
רייפאת די מאמא

תקציר המתכון: משגעות בטעמן (מתכון של אורה ארגוב)

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש היטב.

  2. לתת מנוחה כחצי שעה

  3. לחלק את הבצק ל-2

  4. לרדד בין שני ניירות אפייה. להסיר נייר עליון.

  5. לסמן בעזרת גלגלת. להעביר את נייר האפייה עם הבצק המרודד והמסומן כמו שהוא לתבנית.

  6. לאפות בתנור מחומם בחום של 170 מעלות.