לןגן

פחזניות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 14:42
פחזניות

תקציר המתכון: טעימות ויפות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הערה: אם רוצים מתוק שמים 2 כפות סוכר. אם רוצים מלוח אז שמים רק מלח חצי כפית.

  2. עשיתי המרה לפרווה או חלבי במתכון עצמו.

  3. אופן הכנה:

  4. שמים בקלחת מים + מרגרינה + סוכר.

  5. קצת לפני שרותח מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות עד שהרביכה נפרדת מדפנות הסיר.

  6. שופכים את התכולה למיקסר עם וו גיטרה. מערבבים לצינון ומכניסים ביצה מערבבים ואחכ שוב עוד ביצה. בביצה השלישית בודקים את הבצק.

  7. מעבירים בין אגודל לאצבע ואם נמתח "חוט" אז לא להוסיף ביצה רביעית. להזליף במרחק 3 סמ אחד מהשני.

  8. לאפות בתנור שחומם מראש בחום גבוה (200 מעלות) למשך כ-20 ולא לפתוח תנור באמצע עד שהחלק העליון סיים תפיחה והתקבע. למלא לאחר צינון ולקשט