לןגן

גביניות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 09/12/2018 | 11:40
גביניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק. לאחר תפיחה במקרר. חילקתי את הבצק לשניים. ורידדתי למלבן.

  2. למילוי גביניות: ערבבתי 2 גבינת טוב טעם, 2 חלמונים, חצי כוס סוכר, חבילה אינסטנט פודינג וניל. חילקתי ל- 24 ריבועים. מילאתי ואפיתי.

  3. לאחר התפחה נוספת אפיתי ולאחר אפייה מרחתי סירופ סוכר. 2 כוסות סוכר חום וכוס מים + מספר טיפות לימון. לאחר הרתחה של הסירופ למרוח על המאפים.