לןגן

קינמונים

מאת: ליזה כהן, פורסם: 09/12/2018 | 10:40
קינמונים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק. לאחר תפיחה במקרר. חילקתי את הבצק לשניים. ורידדתי למלבן. מילוי: המסתי 200 גרם חמאה + סוכר חום מעורב עם לבן ופיזרתי אח"כ קינמון. גלגלתי לרולדה וחתכתי לפרוסות. כל פרוסה הנחתי עם פני הגלגול כלפי מעלה. שוב תפיחה ואז לתנור. יוצא משגיייע ממש.