לןגן

מסאפאנה מלכת העוגיות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/12/2018 | 16:19
מסאפאנה מלכת העוגיות

תקציר המתכון: עוגייה חגיגית שכדאי להתאמץ ולהכין

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

המילוי

תחתיות בצק

אופן הכנה

  1. רכיבי בצק ללוש לבצק די יבש. אם צריך יש להוסיף קמח.

  2. לתת מנוחה.

  3. לרדד לעלה דק דק ולקרוץ עיגולים לגודל התבנית שיש לך - למשל: עיגול בקוטר 7 סמ'. ולהלביש בתבניוות שמיועדות למספאן. אחרי שמכינים את כל התבניות, להכין מילוי.

  4. המילוי: להוסיף רכיבי מילוי ואת כמות ביצים עד שהמילוי מגיע למרקם שדומה לממרח שוקולד.

  5. כדאי לעשות ניסיון הזלפה. אם קשה, יש להוסיף עוד חלבון. להזליף לתבניות עם הבצק, לבזוק סוכריות ולאפות בחום של 150 מעלות עד השחמה קלה. הכי חשוב זה לגלות סבלנות ונחישות ובטוחה שיצליח 💖