לןגן

פאיה של מיקי גולדין

מאת: לילית יהודה, פורסם: 08/12/2018 | 12:35

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.לטגן בצל מוזהב קצת שקוף.

  2. 2.להוסיף פלפלים חתוכים,גזר מגורד ,שום.

  3. להוסיף אורז מים ומרק עוף

  4. להוסיף תבול

  5. 3.לבשל אפונה בנפרד.

  6. ניתן להוסיף פרגיות שהוקפצו בנפרד.

  7. לערבב יחד כל המרכיבים.

  8. בתאבון