לןגן

קציצות טונה

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/12/2018 | 02:45
קציצות טונה

תקציר המתכון: מתכון מדהים לאכול בצלחת או בכריך חם או קר

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב בסיר

אופן הכנה

  1. לערבב כל רכיבי הקציצות ביחד.

  2. להניח בצד לספיגת טעמים.

  3. ואז את הקציצות לטגן קלות בשמן.

  4. בינתיים לשים בסיר: סיבוב שמן, שום - בערך ראש גמבה חתוכה לרצועות, פפריקה, כורכום, מלח, 2 כפות רסק עגבניות, כוסברה קצוצה.

  5. לפתוח טעמים בשמן.

  6. להוסיף מים ולטעום לשיפור טעמים.

  7. להרתיח כעשר דקות.

  8. להניח את הקציצות בפנים ולבשל כרבע שעה.

  9. טעיםםםם חם וגם קר.

  10. בהצלחה