תקציר המתכון: מתכון מדהים לאכול בצלחת או בכריך חם או קר
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לערבב כל רכיבי הקציצות ביחד.
להניח בצד לספיגת טעמים.
ואז את הקציצות לטגן קלות בשמן.
בינתיים לשים בסיר: סיבוב שמן, שום - בערך ראש גמבה חתוכה לרצועות, פפריקה, כורכום, מלח, 2 כפות רסק עגבניות, כוסברה קצוצה.
לפתוח טעמים בשמן.
להוסיף מים ולטעום לשיפור טעמים.
להרתיח כעשר דקות.
להניח את הקציצות בפנים ולבשל כרבע שעה.
טעיםםםם חם וגם קר.
בהצלחה