קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לקצוץ בצל ולטגן לשקיפות
להשאיר בצד חצי כוס אפונה
להוסיף תפוח אדמה, אפונה, מלח פלפל
לכסות במים ולהביא לרתיחה
לבשל על אש נמוכה כ 45 דקות
כשמעט מתקרר להעביר לבלנדר
לתקן טעמים
להכנת הנוקדלי יש לערבב חומרים: ביצה, סולת וקמח
להחזיר מרק אחרי בלנדר לאש
להוסיף את חצי כוס האפונה ששמנו בצד
להביא לרחיתה
להכניס בזמן רתיחה כפית אחר כפית של בלילת הנוקדלי
להגיש חם
הערה: ניתן להוסיף קישוא וגזר למרק עשיר יותר