לןגן

מרק אפונה עם נטיפי נוקדלי

מאת: Shirit Haram, פורסם: 07/12/2018 | 15:03
מרק אפונה עם נטיפי נוקדלי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרק

לנטיפי נוקדלי

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל ולטגן לשקיפות

  2. להשאיר בצד חצי כוס אפונה

  3. להוסיף תפוח אדמה, אפונה, מלח פלפל

  4. לכסות במים ולהביא לרתיחה

  5. לבשל על אש נמוכה כ 45 דקות

  6. כשמעט מתקרר להעביר לבלנדר

  7. לתקן טעמים

  8. להכנת הנוקדלי יש לערבב חומרים: ביצה, סולת וקמח

  9. להחזיר מרק אחרי בלנדר לאש

  10. להוסיף את חצי כוס האפונה ששמנו בצד

  11. להביא לרחיתה

  12. להכניס בזמן רתיחה כפית אחר כפית של בלילת הנוקדלי

  13. להגיש חם

  14. הערה: ניתן להוסיף קישוא וגזר למרק עשיר יותר