קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לרוקן את פנים הירק כדי שיהיה ניתן למלא
למילוי
1ללוש הכל לעיסה אחידה .
למלא את הירקות או למי שרוצה ללא ירקות ליצור קציצות להניח במד .
להכין רוטב .
לטגן בצל אחד עד להשחמה .
להוסיף קופסה עגבניות מרוסקות .
או 2 עגבניות מרוסקות + 2 כפות רסק.
לטגן מספר דקות ולתבל בתבלינים .
להוסיף מים רותחים בערך 5-6 כוסות .
כשהרוטב רותח .
1להכניס את הירקות המלאים ואומהקציצות שהכנו .
1להנמיך את האש ולבשל עד שהאורז מתנפח וקופץ החוצה מהקציצה כמו גב של קיפוד .