לןגן

פלאפל

מאת: זהר מנדל, פורסם: 06/12/2018 | 20:26
פלאפל

תקציר המתכון: משמין ושווה.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הפיתה במים

  2. טוחנים במטחנה בצל, תפוח אדמה, חומוס, פרטוזיליה ואת הפיתה

  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים טעמים.

  4. שמים את התערובת במסננת דקה כדי שהנוזלים ירדו (לפחות חצי שעה)

  5. מחממים שמן יוצרים כדורים במכשיר להכנת פלאפל או עם הידיים

  6. מטגנים ובתאבון