לןגן

עוגת פרג בחושה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 06/12/2018 | 18:41

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. -מחממים תנור ל180 מעלות.

  2. -מערבבים היטב את הקמח עם אבקת האפיה. מוסיפים את הפרג הטחון והקוקוס ומערבבים.

  3. -בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף את הביצים. מוסיפים סוכר, שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים ערבוב קל עד לאיחוד החומרים.

  4. -בסוף מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים ערבוב קל (מומלץ לקמח מעט את השוקולד הקצוץ כדי שלא ישקע בתחתית).

  5. -יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים בתנור במשך 35-40 דקות (עד שקיסם שננעץ יוצא יבש).

  6. *טיפ: 5-10 דקות לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מומלץ לעטוף אותה בניילון נצמד (האדים המצטברים מעניקים לה רכות).