לןגן

מאפי גבינה קטנים, מהירים ומטריפים

מאת: אורית לוי, פורסם: 06/12/2018 | 10:30
מאפי גבינה קטנים, מהירים ומטריפים

תקציר המתכון: מתכון של אימי המושלמת, נטרפים בדקות, טעימים בטירוף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. בקערה להניח את כל המרכיבים חוץ מהביצה הטרופה והשומשום

  3. ללוש היטב כ- 5 דק' עד קבלת כדור בצק.

  4. לקמח מעט משטח עבורה. לחלק את הכדור לשניים בשביל הנוחות.

  5. לרדד עם מערוך את חצי הכדור לצורת עיגול.

  6. עם גלגלת או סכין לחתוך למשולשים (כמו פיצה). להתחיל לגלגל כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר.

  7. להניח בתבנית עם ניר אפיה. למרוח ביצה טרופה ולזרות שומשום.

  8. להכניס לאפייה 10 דק' בחום 180, אח''כ להוריד את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד חצי שעה או עד שיזהיב.

  9. ניתן להקפיא ולחמם כנדרש.