לןגן

אורז לבן

מאת: טלי , פורסם: 05/12/2018 | 23:18

תקציר המתכון: עפי אהובה אלפרון -אחד אחד

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. שוטפים את האורז שטיפה קלה. מעבירים לסיר.

  2. 2. מוסיפים מים עד גובה של חצי אצבע מעל האורז (בערך 3 ס"מ).

  3. 3. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות, עד שלא נשארים נוזלים בסיר.

  4. 4. שוטפים את האורז היטב, ומחזירים לסיר (כדאי לשטוף גם את הסיר קודם, משאריות העמילן שבו).

  5. 5. מוסיפים את המלח והשמן ומערבבים.

  6. 6. מכסים את הסיר ומחזירים לאש הכי קטנה שיש ל-45 דקות.