תקציר המתכון: מתכון לדגים מושלמים שממלאים את הבית בריח משגע של שישי , לאכול עם חלה קריספית וטרייהה.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
משרים את הדגים בחומץ ולימון למנוע ריחות
חותכים את הגמבות ואת הגזרים לרצועות
מפזרים בסיר עם שיני השום
שוטפים את הפולים ומוסיפים לסיר
על אש בינונית מביאים לרתיחה עם כוס וחצי/2 כוסות מים
מתבלים במלח, כפית מרק עוף, חצי כפית כורכום, וכפית פפריקה להטבעת הטעמים .
אחרי 10 דק בודקים אם הפולים והגמבות מתחילים להתרכך
מניחים את הדגים, מפזרים מעל את הכוסברה,
במקביל מערבבים שלושתרבע כןס שמן עם 2 כפות גדושות של פפריקה מרוקאית
מפזרים את התערובת מעל הדגים באופן שווה שיכסה את הכל
לוקחים מהרוטב עם כף ומכסים את הדגים שיהיו מצופים ברוטב
לבשל על אש בינונית גבוהה ללא מכסה 10-15 דק
להנמיך אש ולכסות למשך 10 דק
מוכן❤️