לןגן

דג סול מטוגן

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 12:02
דג סול מטוגן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים עם מלח ולימון כמה שעות במקרר.

  2. להוציא, לשטוף ולנגב.

  3. נכין קערה עם קמח, נתבל במלח פלפל.

  4. נכין קערה עם 3 ביצים, כפית חרדל, כפית פפריקה, 2 שיני שום כתוש, קצת כורכום, כפית מלח.

  5. נטבול את הדגים בקמח ואז בביצה, נטגן עם שמן טיפה עמוק.

  6. להגיש עם פלחי לימון.