לןגן

עלי פילו במילוי גבינות

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 09:40
עלי פילו במילוי גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את כל חומרי המילוי

  2. על משטח עבודה להניח אפיה להניח דף פילו להבריש בשמן מ-2 הצדדים ועליו להניח עוד דף

  3. באותו אופן,

  4. להניח לרוחב מהמילוי ולגלגל לרולדה,

  5. להניח בתבנית מלבנית בינונית או עגולה בקוטר 26 ס"מ ע"ג נייר אפייה ולסדר את הרצועות מהדפנות של התבנית כלפי פנים אחד אחרי השני כמו שבלול.

  6. בקערה לשפוך בביצה טרופה עם חצי כוס חלב.

  7. להבריש את העלים ולשפוך ביניהם את החלב.

  8. לפזר מעל שומשום ומעט פלפל שחור(לא חובה).

  9. לאפות בחום של 180° עד שמשחים