לןגן

פאי תפוחי עץ

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 08:29
פאי תפוחי עץ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבל במגימיקס.

  2. לחלק ל 2 לקרר במקרר לפחות שעה.

  3. את התפוחים לקלף לחתוך קוביות.

  4. בסיר עם כוס מיץ תפוזים אפשר קליפת תפוז לגרד מוסיף טעם. צימוקים חופן. קינמון כפית וחצי כוס סוכר. לבשל בערך 15 דקות לצמצם נוזלים...ולקרר.

  5. לא לשים תפוחים חמים על הבצק.

  6. לרדד בצק.

  7. ולהדק מסביב לתבנית.

  8. לשפוך מלית.

  9. בחלק השני של הבצק ליצור רצועות.

  10. להבריש צהוב של ביצה ושומשום.