לןגן

מטבוחה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 08:09
מטבוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כדי לחסוך לעצמי שעות של בישול אני מכניסה 8 עגבניות עסיסיות עם קליפתן אל תוך מעבד מזון- במעבד הקליפה נגרסת לחלוטין

  2. בנוסף,זמן הבישול מתקצר

  3. מכניסה אל תוך סיר ( ללא שמן)

  4. מבשלת רבע שעה על להבה נמוכה עד שהעגבניות הגירו את כל המיץ והפכו רכות ונימוחות

  5. מוסיפה 2 פלפל ירוק טרי חריף קצוץ

  6. 6 שיני שום קצוצות

  7. מתבלת במלח ,פלפל שחור

  8. מבשלת עוד 5 דקות

  9. מערבבת 1 כף פפריקה ברבע כוס שמן ( אין צורך ביותר)

  10. מוסיפה אל הסיר .מערבבת.

  11. טועמת ,אם מעט חמצמץ מוסיפה 1 כפית דבש - הדבש מאזן חמיצות ותורם לצבע משגע

  12. מכסה את הסיר חלקית ומבשלת עד לקבלת מירקם ריבה.