חזה עוף פתיתים
מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 07:46
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
משרה
-
כפית פפריקה
-
שתי כפות שמן זית
-
חצי כפית סודה לשתייה
-
2 כוסות פתיתים
-
בצל גדול קצוץ
-
כף רסק
-
חצי כפית סוכר
-
1/3 כוס מים
-
חצי כפית כורכום
-
כף פפריקה
-
א. מרק
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
אופן הכנה
-
1. להשרות את החזה עוף כשעה.
-
2. לטגן את הבצל להוסיף את החזה לטגן כדקה להוסיף מים ותבלינים לטגן כמה דקות.
-
3. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם החזה.