לןגן

דגים לשבת

מאת: גלית נטו, פורסם: 17/02/2015 | 03:23

תקציר המתכון: מצרכים: 4 סטק דגי מושט שום מלח פפריקה אדומה חריפה +מתוקה פלפל שחור קורט כורכום כוס שמן 2 כוסות מים פלפל חריף יבש עגבניה רכה כוסברה אופן ההכנה: חותחים את העגבניה פרוסות מניכים בסיר שטוח מפזרים את שיני השום מסדרים את הדגים אחד ליד השני בקערה קטנה מערבבים את התבלינים עם השמן וחצי כוס מים מערבבים ואז מוסיפים את ה1.5 כוסות מים מערבבים ושופכים על הדגים את הכוסברה מסדרים על הדגים ומביעים לרתיחה.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניה לפרוסות מסדרים את העגבניה ואת הפלפלים היבשים החריפים בסיר שטוח מניחים את שיניים השום מסדרים את הדגים אחד ליד השני בקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים עם הכוס שמן והמים לאחר מכן שופכים את התערובת על הדגים מסדרים את הכוסברה על הדגים ומניחים לרתיחה.