לןגן

גלי תות וקצפת

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/12/2018 | 21:24
גלי תות וקצפת

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התותחים לשטוף ולחתוך לרבעים

  2. להניח בתחתית הכוסות

  3. ג'לי - להרתיח 4 כוסות מים

  4. לערבב עם 2 חב גלי תות ולצקת על התותחים לקרר

  5. להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות אבקת סוכר

  6. לזלף מעל הג'לי

  7. לקשט עם חצי תות שדה