לןגן

פריטטה תפו"א וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/12/2018 | 18:29
פריטטה תפו"א וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפו"א להכניס למיקרו ל-10 דקות לקרר ולחתוך לקוביות

  2. במחבת לחמם 2 כפות שמן

  3. לטגן בצל גדול קצוץ לשקיפות

  4. להוסיף את קוביות התפוא

  5. לתבל מלח ופלפל

  6. בקערה לטרוף 4 ביצים

  7. להוסיף פטרוזיליה קצוצה

  8. גבינה בולגרית

  9. גבינה צהובה

  10. לערבב ולהוסיף למחבת

  11. לכסות ל-10 דקות טיגון

  12. להניח צלחת גדולה על המחבת ולהפוך

  13. להחזיר למחבת לעוד 10 דקות טיגון

  14. מחבת טפלון