לןגן

ביגלה ירושלמי

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 03/12/2018 | 20:22
ביגלה ירושלמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך ונעים

  2. להניח למנוחה 10 דקות

  3. בנתיים להרתיח בסיר את המים עם הסודה והדבש

  4. לחלק את הבצק ל16 חלקים

  5. לעשות נחשים וליצוא ביגלה

  6. לטבול בסיר עם המים

  7. מיד לטבול בשומשום

  8. לאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה