לןגן

נשיקות

מאת: דינה בן דוד, פורסם: 03/12/2018 | 13:43
נשיקות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים בבן מרי סוכר וחלבונים ומערבבים במשך 10 דקות כדי שהביצים לא יתבשלו.

  2. מקציפים במיקסר במהירות בינונית.

  3. לאחר 6 דקות מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים לדקה נוספת או עד שהקצץ סמיך לגמרי . (יודעים שהקצף סמיך כשברגע שהופכים את קערת המיקסר הקציפה לא זזה ממקומה.)

  4. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומזלפים.

  5. ניתן להוסיף תמציות טעם וצבע מאכל

  6. אופים בחום של 80 מעלות טורבו במשך 3 שעות לפחות תחתית הנשיקות צריכה להיות קשה אף היא.

  7. אשמח לשאלות/ תגובות.

  8. dinabd58@gmail.com