קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
ממיסים בבן מרי סוכר וחלבונים ומערבבים במשך 10 דקות כדי שהביצים לא יתבשלו.
מקציפים במיקסר במהירות בינונית.
לאחר 6 דקות מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים לדקה נוספת או עד שהקצץ סמיך לגמרי . (יודעים שהקצף סמיך כשברגע שהופכים את קערת המיקסר הקציפה לא זזה ממקומה.)
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומזלפים.
ניתן להוסיף תמציות טעם וצבע מאכל
אופים בחום של 80 מעלות טורבו במשך 3 שעות לפחות תחתית הנשיקות צריכה להיות קשה אף היא.
אשמח לשאלות/ תגובות.
dinabd58@gmail.com