תקציר המתכון: הכי טעימה שטעמתם 😜
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את הבצל ושום קוביות קטנות
מטגנים אותם בשמן
חותכים את העגבניות ריבועים
עם הקליפה! ומוציאים את המיץ שלהם לפני (מאוד חשוב)
מוספים לבצל והשום מערבבים
וסוגרים לכמה דק עד שהעגבניות מתרקחות
ואז מועכים אותם עם מזג טוב טוב
מוסיפים את התבלינים והצל׳י
והכף שמן
מערבבים סןגרים לעוד 2 דק
שמים את הביצים מורידים את האש
עד שהם מוכרים מוספים פטרוזליה למעלה
ובתיאבון 😍
טיפים:)
(אפשר לעשות את זה חלבי ולהוסיף מוצרלה בסוף מלמעלה לסגור לבדל עוד כמה דקות יוצא סוף)
(אפשר לעשות את זה בשרי ולהוסיף פרוסות של נקניקיות חריפות אחרי שיטגנו אותם לפני עם העגבניות ולהמשיך לבשל כרגיל )