לןגן

סופגניות דונאטס בציפוי גנאש שוקולד ממרח לוטוס גלסאז סוכר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/12/2018 | 10:34
סופגניות דונאטס בציפוי גנאש שוקולד ממרח לוטוס גלסאז  סוכר

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר, ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבבים כדקה ⏲.

  2. 2)מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים ומוסיפים את המלח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים

  3. כשעה עד שעה וחצי⏲במקום חמים.

  4. 3) מוציאים את האוויר , מרדדים וקורצים עם

  5. חותכן בייגל דונאטס

  6. ומניחים בתבנית התנור על נייר אפייה ומכסים אותם במגבת לתפיחה נוספת ל45 דק🕰

  7. להכפלת הנפח..

  8. 4) מטגנים בשמן עמוק בצד לצד עד להזהבה

  9. 5)הכנת הגנאש

  10. שמים על הגז שמנת צמחית על לסף רתיחה ומכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק

  11. 6) טובלים את החלק העליון של את סופגניות דונאטס ומפזרים סוכריות

  12. 7)ממיסים ממרח לוטוס ועושים אותה פעולה

  13. 8)ציפוי גלסאז' סוכר:

  14. ממיסים את את המחמאה ושופכים את האבקת סוכר מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וגם עושים אותה פעולה