לןגן

קובה אורז במילוי חזה טחון צימוקים וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 02/12/2018 | 13:04
קובה אורז במילוי חזה טחון צימוקים וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את האורז לטגן עם 2 כפות שמן קנולה 2 דקות

  2. להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה עד לבישול מלא של האורז

  3. להעביר לקערה גדולה ולקרר

  4. להוסיף ביצה ,1 כוס קמח מצה

  5. במעבד מזון לטחון פרוסת חזה עוף וחצי צרור פטרוזיליה להוסיףלקערת האורז

  6. להוסיף מלח ,קורט פלפל כפית כורכום ולערבב

  7. במחבת עם 2 כפות שמן זית לטגן בצל גדול קצוץ

  8. להוסיף את הבשר טחון ועם מזלג לפורר עד לבישול מלא של הבשר

  9. לתבל מלח,פלפל,כף כורכום,כף בהרט לקובה

  10. להוסיף למחבת צנוברים קלויים ולקרר את המילוי

  11. להניח קערה עם מים ועם ידיים רטובות כל הזמן ליצור קציצה מחומרי המעטפת לשטח מעט ולמלא כפית מהבשר ולסגור לכדור לשטח מעט

  12. ולטגן בשמן עמוק שני צדדים לצבע זהוב.