לןגן

סופגניות ללא בצים תפוחות 🌹

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 01/12/2018 | 18:50
סופגניות ללא בצים תפוחות 🌹

תקציר המתכון: גם האלרגים יהנו בחנוכה 💗

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר נכניס את הקמח,הסוכר ,השמרים והסוכר וניל ,נערבל כדקה לאיוורור

  2. נוסיף כוס מים נערבל מהירות נמוכה נוסיף עוד כוס מים נערבל לכמה דקות ,נוסיף את השמן המלח והערק ( לא חייב אלכוהול אך מומלץ) נמשיך לערבל

  3. את הכוס השלישית של המים נוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק !! יתכן ולא תצטרכו את כל הכוס השלישית הכל תלוי במרקם של הבצק .

  4. נוציא את הבצק,נניח בקערה נשמן אותו עם הידיים נתפיח 20 דקות

  5. נחלק את הבצק ל 4 מכל חתיכה ניצור נקניק ארוך ונחתוך ,נקרוץ עיגולים ,יצאו לי 31 סופגניות קטנות !!

  6. נניח סדין על שולחן,עליו ניירות אפייה גזורים לריבועים

  7. על כל נייר נניח כדור בצק

  8. נשמן את הכדורים,נניח עליהם שקית גדולה ,נתפיח לעוד שעה ורבע .

  9. כעת נחמם שמן עמוק עם חתיכת גזר ,הגזר שומר על שמן צלול ונקי !

  10. ברגע שהשמן רותח יש להמניך ללהבה בינונית !

  11. כעת נכניס את הסופגניות עם הנייר לשמן הרותח

  12. נטגן עד להזהבה מכל צד !

  13. כ 2/3 דקות ,את הנייר תשלפו עם מלקחיים

  14. לצנן ,לחורר להזריק ריבה לפדר באבקת סוכר ולהתענג

  15. בהצלחה אילנית בניזרי 🌹