לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 01/12/2018 | 13:51
עוגת גבינה אפויה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קודם כל נחמם תנור ל- 220 מעלות ונשים קערה עם מים חמים בתחתית התנור, לעוגה:

  2. 6 ביצים להפריד, להקציף חלבונים עם כוס ורבע סוכר לקצף תפוח בערך 8 דקות, בקערה שניה לשים 6 חלמונים, 750 גרם גבינה לבנה,2 שמנת חמוצה,1 סוכר וניל, 4 כפות קורנפלור, 4 כפות פודינג וניל, 2 כפות קמח רגיל מנופה וגרידת לימון לערבב היטב להוסיף את החלבונים לקערה לערבב בתנועת קיפול ולהכניס לתנור.

  3. 15 דקות לאפות בחום 220 מעלות לאחר מכן להוריד את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 45 דקות. לסגור תנור להשאיר את העוגה לעוד חצי שעה להוציא לצנן ולהכניס למקרר.