קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מרנג- 4 חלבונים להקציף עם כוס סוכר וגרידת מלימון
אחד
להניח נייר אפייה על תחתית תבנית קפיצית 24
לרסס מעט שמן ולאפות את המרנג חום 100 מעלות שעה וחצי
לשחרר עם הנייר מהתבנית ולהניח בצד לקירור
את אותה תבנית לשמן מעט
לבסיס - במיקסר לפי הסדר 100 גר'חמאה קרה
חתוכה לקוביות
3/4 כוס סוכר
3 חלמונים
קורט מלח
חצי לימון סחוט
גרידה מלימון אחד
כוס קמח תופח
להדק בתבנית ולאפות חום 180 מעלות 15 דקות לצבע זהוב,לקרר את הבסיס
לקצפת-להקציף 2 שמנת מתוקה פחות 2 כפות לקישוט השוקולד
4 כפות אינסטנט וניל
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה וגרידה מלימון אחד
למרוח את הקצפת על הבסיס הקר להניח מעל את המרנג
50 גר שוקולד מריר
2 כפות שמנת מתוקה
להמיס דקה במיקרו
לערבב ולטפטף מעל המרנג